UTVALDATJÄNSTER

Vi erbjuder däck, fälgar, däckbyte, däckhotell samt

göra hjulinställningar och andra däckrelaterade tjänster.


BYTA DÄCK

Vi erbjuder däck, fälgar, däckbyte, montering & balansering, TPMS ventiler, Mc-däck, däckhotell samt göra hjulinställningar och andra däckrelaterade tjänster.


Byta däck i Bankeryd/Habo


Nästa gång du ska byta däck, låt proffsen göra det åt dig. När du genomför ett däckbyte hos oss så slipper du tunga lyft och kan vara säker på att ett proffs har satt ditt dina däck på ett korrekt sätt.


Du bör byta däck minst två gånger om året, vi kan också lagra din andra uppsättning hjul på vårt däckhotell, då förvaras däcken tryggt och korrekt och nära till hands vid nästa däckbyte, du slipper transportera däck fram och tillbaka.


DÄCKHOTELL

En bekväm, trygg, enkel och smidig däckförvaring.


Att förvara däck på vårt däckhotell i Bankeryd/Habo är ett bra alternativ till att förvara dem i bostaden eller i garaget. På däckhotell förvaras däcken du inte använder men vill spara till nästa säsong, på ett tryggt och säkert sätt. Fördelen med att inte ha däck för nästa säsong liggandes hemma är att du sparar utrymme som kan använda till något bättre, du slipper att transportera de gamla däcken hem och kan känna dig lugn i att däcken förvaras tryggt och säkert.

 

Förvara dina däck i vårt däckhotell, nära tillhands för dig som bor i Bankeryd/Habo.